Bezoekers

“Zeer creatieve inrichting, knus huisje. Fijne houtkachel en uitzicht op prachtige zonsondergangen, met af en toe een ree in het weiland. Ook is de gastvrouw bijzonder aardig, behulpzaam en gastvrij. Geeft je een zeer welkom gevoel. De Biesbosch is een prachtig gebied.”

Annette

“Een buitengewoon knus huisje, in de achtertuin van je gastheer, maar toch geheel op jezelf. De inrichting is ronduit knus en warm, en met een collectie DVDs, een platenspeler en een knapperende houtkachel is het absoluut geen straf om een regenachtige dag hier door te brengen. De optionele ontbijtjes en diners zijn prima, de ligging is rustig, en met een beetje geluk laten de reeën zich ook nog zien in het aangrenzende weiland...”

Cris

“Wat een leuke en originele B&B. Fantastisch dat je naast je auto kan slapen!”

Gaby

“...Onze hond mocht lekker loslopen in de tuin en spelen met Lizzie, de hond van Rob en Brigitte.....”

Youri

“Kanovaren en fietsen in de Biesbosch is prachtig, maar dat wisten we al. Wat we nog niet kenden was deze magnifieke plek. Locatie buiten, vuurtje stoken, terras. En dan binnen... Slapen naast je fietsen, waar kun je dat? (geintje), maar wel handig! ...”

Jose

“Wat een origineel thema: garage en auto's. We voelden ons hier enorm op ons gemak. Genoten van de nostalgische LP's en de vorstelijke ontbijtjes en wat de pot schaft maaltijden. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Jullie wonen in een schitterende omgeving!”

Jan en Charlotte

“Slapen samen met je auto- Echt geweldig! Een aanrader voor iedere auto- en motorliefhebber!”

Mark en Simone

“Super om te zien hoe jullie de schuur hebben omgetoverd naar de Garage InN. Het resultaat is super! Als we onze restauratie van de Triumph spitfire voltooid hebben, komen we zeker nog een keertje langs. We hopen dat het deze zomer gaat lukken!”

Harry en Karin

Reserveren

Via het formulier kunt u direct een reservering maken bij De Garage InN. De betaling verloopt via Fiks Online Bed & Breakfast software – (Mollie platform).

Als u nog vragen heeft voordat u definitief wilt reserveren kunt u ons altijd eerst een mailtje sturen op info@degarageinn.nl. Ik kan u dan ook een betaallink toesturen.

Bekijk de prijslijst

“Slapen naast je grootste liefde (en er is zelfs nog ruimte voor je vriendin of je vrouw)

Welke klassieker-liefhebber wil dat nou niet?”

Rob
B&B de Garage InN